Bagerier i Bredbyn

Hitta ett bageri i Bredbyn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Bredbyn. Om du bor i Bredbyn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Bredbyn

Detta är en lista över alla bagerier i Bredbyn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bredbyn som uppfyller dina behov här.

Polarbröd AB
Prästbordet 201
895 30 BREDBYN

Fika, cafeer och frallor i Bredbyn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Bredbyn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Bredbyn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Bredbyn

Det finns minst ett bageri i Bredbyn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Bredbyn. Nedan följer några allmänna fakta om Bredbyn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Bredbyn är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Orten ligger vid Moälven cirka 40 km nordväst om Örnsköldsvik och cirka 10 kilometer väster om Mellansel. Namnet skrevs år 1535 Breby och år 1542 Bredbyn.

Area: 234,33 hektar
Befolkning: 1186, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Bredbyn utöver den här artikeln kan du besöka Bredbyn.

Vi hittade 1 olika bagerier i Bredbyn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bredbyn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.