Bagerier i Bollstabruk

Hitta ett bageri i Bollstabruk - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Bollstabruk. Om du bor i Bollstabruk och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Bollstabruk

Detta är en lista över alla bagerier i Bollstabruk som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bollstabruk som uppfyller dina behov här.

Järrendals Bröd AB
Ed 157
873 92 Bollstabruk

Fika, cafeer och frallor i Bollstabruk

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Bollstabruk kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Bollstabruk från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Bollstabruk

Det finns minst ett bageri i Bollstabruk, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Bollstabruk. Nedan följer några allmänna fakta om Bollstabruk som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Area: 443,67 hektar
Befolkning: 1871, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Bollstabruk utöver den här artikeln kan du besöka Bollstabruk.

Vi hittade 1 olika bagerier i Bollstabruk som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bollstabruk som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.