Bagerier i Ånge

Hitta ett bageri i Ånge - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ånge. Om du bor i Ånge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ånge

Detta är en lista över alla bagerier i Ånge som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ånge som uppfyller dina behov här.

Bageri Kringlan i Ånge HB
Centraltorget 22
841 33 ÅNGE


Restaurang Biztro
Centralg. 5
841 33 ÅNGE


Nilsson, Victoria
V. Skolg. 9
841 33 ÅNGE


Coop Konsum
Centraltorget 22
841 33 ÅNGE


Bageri Kringlan Ånge AB
Centraltorget 22
841 33 ÅNGE

Fika, cafeer och frallor i Ånge

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ånge kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ånge från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ånge

Det finns minst ett bageri i Ånge, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ånge. Nedan följer några allmänna fakta om Ånge som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Area: 359,80 hektar
Befolkning: 2872, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ånge utöver den här artikeln kan du besöka Ånge.

Vi hittade 5 olika bagerier i Ånge som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ånge som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västernorrland.