Bagerier i Vindeln

Hitta ett bageri i Vindeln - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vindeln. Om du bor i Vindeln och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vindeln

Detta är en lista över alla bagerier i Vindeln som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vindeln som uppfyller dina behov här.

Vejos Cafe & Bageri AB
Storv. 54
922 31 VINDELN


ICA Supermarket Vindeln
Häradsv. 111
922 32 Vindeln


Coop Konsum
Häradsv. 127
922 31 VINDELN

Fika, cafeer och frallor i Vindeln

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vindeln kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vindeln från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vindeln

Det finns minst ett bageri i Vindeln, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vindeln. Nedan följer några allmänna fakta om Vindeln som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Area: 296,13 hektar
Befolkning: 2333, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Vindeln utöver den här artikeln kan du besöka Vindeln.

Vi hittade 3 olika bagerier i Vindeln som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vindeln som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.