Bagerier i Vilhelmina

Hitta ett bageri i Vilhelmina - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vilhelmina. Om du bor i Vilhelmina och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vilhelmina

Detta är en lista över alla bagerier i Vilhelmina som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vilhelmina som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Volgsjöv. 44
912 32 Vilhelmina


Råselebagarn
Råsele 35
912 90 Vilhelmina


K-U-B Kök & Bageri AB
Volgsjöv. 21 B
912 34 Vilhelmina

Fika, cafeer och frallor i Vilhelmina

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vilhelmina kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vilhelmina från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vilhelmina

Det finns minst ett bageri i Vilhelmina, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vilhelmina. Nedan följer några allmänna fakta om Vilhelmina som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Area: 354,13 hektar
Befolkning: 3657, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Vilhelmina utöver den här artikeln kan du besöka Vilhelmina.

Vi hittade 3 olika bagerier i Vilhelmina som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vilhelmina som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.