Bagerier i Vännäs

Hitta ett bageri i Vännäs - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vännäs. Om du bor i Vännäs och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vännäs

Detta är en lista över alla bagerier i Vännäs som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vännäs som uppfyller dina behov här.

Vännäs Hembageri
Ö. Järnvägsg. 50
911 31 Vännäs


Gwallin Restauranger AB
Ö. Järnvägsg. 50
911 31 Vännäs

Fika, cafeer och frallor i Vännäs

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vännäs kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vännäs från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vännäs

Det finns minst ett bageri i Vännäs, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vännäs. Nedan följer några allmänna fakta om Vännäs som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Area: 327,53 hektar
Befolkning: 4118, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Vännäs utöver den här artikeln kan du besöka Vännäs.

Vi hittade 2 olika bagerier i Vännäs som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vännäs som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.