Bagerier i Ursviken

Hitta ett bageri i Ursviken - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ursviken. Om du bor i Ursviken och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ursviken

Detta är en lista över alla bagerier i Ursviken som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ursviken som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Kryssarv. 1
932 36 Ursviken

Fika, cafeer och frallor i Ursviken

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ursviken kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ursviken från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ursviken

Det finns minst ett bageri i Ursviken, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ursviken. Nedan följer några allmänna fakta om Ursviken som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ursviken är en tätort i Skellefteå kommun och samtidigt en stadsdel i Skellefteå. Ursviken är indelat i Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Furunäs, Klemensnäs, Öhn och Alderholmen.

Area: 371,51 hektar
Befolkning: 3977, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ursviken utöver den här artikeln kan du besöka Ursviken.

Vi hittade 1 olika bagerier i Ursviken som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ursviken som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.