Bagerier i Tavelsjö

Hitta ett bageri i Tavelsjö - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Tavelsjö. Om du bor i Tavelsjö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Tavelsjö

Detta är en lista över alla bagerier i Tavelsjö som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Tavelsjö som uppfyller dina behov här.

Blomdal Övre AB
BLOMDAL 10 10
922 67 Tavelsjö

Fika, cafeer och frallor i Tavelsjö

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Tavelsjö kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Tavelsjö från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Tavelsjö

Det finns minst ett bageri i Tavelsjö, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Tavelsjö. Nedan följer några allmänna fakta om Tavelsjö som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Area: 21,90 hektar
Befolkning: 245, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Tavelsjö utöver den här artikeln kan du besöka Tavelsjö.

Vi hittade 1 olika bagerier i Tavelsjö som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Tavelsjö som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.