Bagerier i Tärnaby

Hitta ett bageri i Tärnaby - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Tärnaby. Om du bor i Tärnaby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Tärnaby

Detta är en lista över alla bagerier i Tärnaby som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Tärnaby som uppfyller dina behov här.

Café Ingemarbacken
0954 - 107 25Tärnafjällens Bageri & Konditori
Bergastigen 2 A
920 64 Tärnaby

Fika, cafeer och frallor i Tärnaby

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Tärnaby kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Tärnaby från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Tärnaby

Det finns minst ett bageri i Tärnaby, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Tärnaby. Nedan följer några allmänna fakta om Tärnaby som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Area: 163,92 hektar
Befolkning: 482, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Tärnaby utöver den här artikeln kan du besöka Tärnaby.

Vi hittade 2 olika bagerier i Tärnaby som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Tärnaby som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.