Bagerier i Storuman

Hitta ett bageri i Storuman - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Storuman. Om du bor i Storuman och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Storuman

Detta är en lista över alla bagerier i Storuman som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Storuman som uppfyller dina behov här.

Umansbröd
Falkv. 30
923 32 Storuman


Kakbiten
Skolg. 7
923 31 STORUMAN


Coop Konsum
Skolg. 18
923 31 STORUMAN

Fika, cafeer och frallor i Storuman

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Storuman kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Storuman från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Storuman

Det finns minst ett bageri i Storuman, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Storuman. Nedan följer några allmänna fakta om Storuman som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Area: 311,53 hektar
Befolkning: 2207, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Storuman utöver den här artikeln kan du besöka Storuman.

Vi hittade 3 olika bagerier i Storuman som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Storuman som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.