Bagerier i Skellefteå

Hitta ett bageri i Skellefteå - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Skellefteå. Om du bor i Skellefteå och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Skellefteå

Detta är en lista över alla bagerier i Skellefteå som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Skellefteå som uppfyller dina behov här.

Konditori Kringlan
Getbergsv. 34
931 39 Skellefteå


Stigs Konditori
Karlgårdsv. 15
931 62 Skellefteå


Polfärskt Bröd Skellefteå - Luleå
Verkstadsv. 12
931 61 SKELLEFTEÅ


Wallins Kafferepet
Svedjev. 8 B
931 36 SKELLEFTEÅ


Söderkonditoriet Stigs AB
Karlgårdsv. 15
931 62 Skellefteå


Coop Forum
Gymnasiev. 8
931 57 Skellefteå


Coop Konsum
Annastigen 12
931 70 SKELLEFTEÅ


Dahlqvists Tunnbrödsbageri AB
Klosterg. 4 B
931 62 Skellefteå


Kåge Tunnbröd AB
0910 - 72 00 52Jh:s Hem & Fritid
Klutmark Station 116
931 97 Skellefteå


Klutmarks bageri
Klutmark 71
931 97 Skellefteå

Fika, cafeer och frallor i Skellefteå

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Skellefteå kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Skellefteå från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Skellefteå

Det finns minst ett bageri i Skellefteå, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Skellefteå. Nedan följer några allmänna fakta om Skellefteå som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Area: 2 174,43 hektar
Befolkning: 32775, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Skellefteå utöver den här artikeln kan du besöka Skellefteå.

Vi hittade 11 olika bagerier i Skellefteå som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Skellefteå som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.