Bagerier i Norsjö

Hitta ett bageri i Norsjö - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Norsjö. Om du bor i Norsjö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Norsjö

Detta är en lista över alla bagerier i Norsjö som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Norsjö som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Storg. 71
935 32 NORSJÖ


Katarinas Hembageri
Kvarnåsen 5
935 92 NORSJÖ

Fika, cafeer och frallor i Norsjö

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Norsjö kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Norsjö från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Norsjö

Det finns minst ett bageri i Norsjö, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Norsjö. Nedan följer några allmänna fakta om Norsjö som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Area: 240,28 hektar
Befolkning: 2051, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Norsjö utöver den här artikeln kan du besöka Norsjö.

Vi hittade 2 olika bagerier i Norsjö som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Norsjö som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.