Bagerier i Nordmaling

Hitta ett bageri i Nordmaling - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Nordmaling. Om du bor i Nordmaling och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Nordmaling

Detta är en lista över alla bagerier i Nordmaling som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Nordmaling som uppfyller dina behov här.

Näslunds Konditori
Kungsv. 40
914 32 Nordmaling


Coop Konsum
Kungsv. 47
914 32 Nordmaling

Fika, cafeer och frallor i Nordmaling

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Nordmaling kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Nordmaling från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Nordmaling

Det finns minst ett bageri i Nordmaling, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Nordmaling. Nedan följer några allmänna fakta om Nordmaling som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Area: 308,28 hektar
Befolkning: 2546, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Nordmaling utöver den här artikeln kan du besöka Nordmaling.

Vi hittade 2 olika bagerier i Nordmaling som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Nordmaling som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.