Bagerier i Lycksele

Hitta ett bageri i Lycksele - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Lycksele. Om du bor i Lycksele och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Lycksele

Detta är en lista över alla bagerier i Lycksele som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lycksele som uppfyller dina behov här.

Lilla Bageriet, AB
Bångv. 8
921 32 LYCKSELE


Coop Konsum
Storg. 27
921 31 Lycksele


Lappmarksbröd
Tallträsk 181
921 93 Lycksele


Wollberg, Per
Norrbäck 164
921 99 Lycksele

Fika, cafeer och frallor i Lycksele

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Lycksele kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Lycksele från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Lycksele

Det finns minst ett bageri i Lycksele, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Lycksele. Nedan följer några allmänna fakta om Lycksele som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Area: 852,64 hektar
Befolkning: 8513, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Lycksele utöver den här artikeln kan du besöka Lycksele.

Vi hittade 4 olika bagerier i Lycksele som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lycksele som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.