Bagerier i Lövånger

Hitta ett bageri i Lövånger - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Lövånger. Om du bor i Lövånger och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Lövånger

Detta är en lista över alla bagerier i Lövånger som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lövånger som uppfyller dina behov här.

Dahlgrens Bageri AB
Vebomark 32
930 10 Lövånger


Coop Nära
Kungsv. 15
930 10 Lövånger


Fazer Bageri
Hökmark 114
930 10 Lövånger

Fika, cafeer och frallor i Lövånger

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Lövånger kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Lövånger från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Lövånger

Det finns minst ett bageri i Lövånger, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Lövånger. Nedan följer några allmänna fakta om Lövånger som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Lövånger är en tätort i Skellefteå kommun i Västerbottens län. Lövånger ligger cirka 5 mil söder om Skellefteå. På orten finns sevärdheten Lövångers kyrkstad. Intill kyrkstaden ligger Lövångers kyrka från sen medeltid.

Area: 131,61 hektar
Befolkning: 761, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Lövånger utöver den här artikeln kan du besöka Lövånger.

Vi hittade 3 olika bagerier i Lövånger som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lövånger som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.