Bagerier i Kåge

Hitta ett bageri i Kåge - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kåge. Om du bor i Kåge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kåge

Detta är en lista över alla bagerier i Kåge som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kåge som uppfyller dina behov här.

Bageri Kruskaveln
Östanbäck 620
934 91 KÅGE

Fika, cafeer och frallor i Kåge

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kåge kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kåge från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kåge

Det finns minst ett bageri i Kåge, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kåge. Nedan följer några allmänna fakta om Kåge som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Area: 247,35 hektar
Befolkning: 2248, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kåge utöver den här artikeln kan du besöka Kåge.

Vi hittade 1 olika bagerier i Kåge som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kåge som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.