Bagerier i Jörn

Hitta ett bageri i Jörn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Jörn. Om du bor i Jörn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Jörn

Detta är en lista över alla bagerier i Jörn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Jörn som uppfyller dina behov här.

Coop Nära
Storg. 32
936 51 JÖRN

Fika, cafeer och frallor i Jörn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Jörn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Jörn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Jörn

Det finns minst ett bageri i Jörn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Jörn. Nedan följer några allmänna fakta om Jörn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Area: 202,68 hektar
Befolkning: 797, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Jörn utöver den här artikeln kan du besöka Jörn.

Vi hittade 1 olika bagerier i Jörn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Jörn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.