Bagerier i Holmsund

Hitta ett bageri i Holmsund - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Holmsund. Om du bor i Holmsund och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Holmsund

Detta är en lista över alla bagerier i Holmsund som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Holmsund som uppfyller dina behov här.

Nisses Conditori
Industrig. 13
913 31 HOLMSUND


Coop Konsum
Trädgårdsg. 11
913 31 HOLMSUND

Fika, cafeer och frallor i Holmsund

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Holmsund kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Holmsund från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Holmsund

Det finns minst ett bageri i Holmsund, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Holmsund. Nedan följer några allmänna fakta om Holmsund som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Area: 548,23 hektar
Befolkning: 5489, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Holmsund utöver den här artikeln kan du besöka Holmsund.

Vi hittade 2 olika bagerier i Holmsund som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Holmsund som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.