Bagerier i Gräsmyr

Hitta ett bageri i Gräsmyr - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Gräsmyr. Om du bor i Gräsmyr och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Gräsmyr

Detta är en lista över alla bagerier i Gräsmyr som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Gräsmyr som uppfyller dina behov här.

Björkstubben
Småbränna 36
914 95 GRÄSMYR

Fika, cafeer och frallor i Gräsmyr

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Gräsmyr kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Gräsmyr från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Gräsmyr

Det finns minst ett bageri i Gräsmyr, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Gräsmyr. Nedan följer några allmänna fakta om Gräsmyr som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Gräsmyr är en småort i Nordmalings kommun drygt tre mil fågelvägen västsydväst om Umeå. Om somrarna är det logdans på hembygdsområdet varje fredagskväll och under dansbandsveckan.

Area: 33 hektar
Befolkning: 186, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Gräsmyr utöver den här artikeln kan du besöka Gräsmyr.

Vi hittade 1 olika bagerier i Gräsmyr som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Gräsmyr som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.