Bagerier i Burträsk

Hitta ett bageri i Burträsk - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Burträsk. Om du bor i Burträsk och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Burträsk

Detta är en lista över alla bagerier i Burträsk som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Burträsk som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Vasabrog. 4
937 31 BURTRÄSK

Fika, cafeer och frallor i Burträsk

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Burträsk kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Burträsk från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Burträsk

Det finns minst ett bageri i Burträsk, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Burträsk. Nedan följer några allmänna fakta om Burträsk som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Area: 184,41 hektar
Befolkning: 1575, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Burträsk utöver den här artikeln kan du besöka Burträsk.

Vi hittade 1 olika bagerier i Burträsk som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Burträsk som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.