Bagerier i Bureå

Hitta ett bageri i Bureå - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Bureå. Om du bor i Bureå och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Bureå

Detta är en lista över alla bagerier i Bureå som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bureå som uppfyller dina behov här.

Lilla Hantverksbageriet Skellefteå AB
Tällön 773
932 91 Bureå

Fika, cafeer och frallor i Bureå

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Bureå kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Bureå från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Bureå

Det finns minst ett bageri i Bureå, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Bureå. Nedan följer några allmänna fakta om Bureå som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Area: 365,27 hektar
Befolkning: 2360, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Bureå utöver den här artikeln kan du besöka Bureå.

Vi hittade 1 olika bagerier i Bureå som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bureå som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.