Bagerier i Bjurholm

Hitta ett bageri i Bjurholm - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Bjurholm. Om du bor i Bjurholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Bjurholm

Detta är en lista över alla bagerier i Bjurholm som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bjurholm som uppfyller dina behov här.

Orientfalafel i Bjurholm AB
Vännäsv. 2
916 31 BJURHOLM


Coop Konsum
Storg. 2
916 31 BJURHOLM


AB Nyåkers Pepparkakor
Vännäsv. 2
916 31 BJURHOLM

Fika, cafeer och frallor i Bjurholm

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Bjurholm kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Bjurholm från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Bjurholm

Det finns minst ett bageri i Bjurholm, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Bjurholm. Nedan följer några allmänna fakta om Bjurholm som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Area: 171,62 hektar
Befolkning: 968, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Bjurholm utöver den här artikeln kan du besöka Bjurholm.

Vi hittade 3 olika bagerier i Bjurholm som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bjurholm som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.