Bagerier i Åsele

Hitta ett bageri i Åsele - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Åsele. Om du bor i Åsele och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Åsele

Detta är en lista över alla bagerier i Åsele som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Åsele som uppfyller dina behov här.

Kronans Blommiga Bageri AB
Lillg. 7
919 32 ÅSELE


Coop Nära
Storg. 26
919 31 åsele

Fika, cafeer och frallor i Åsele

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Åsele kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Åsele från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Åsele

Det finns minst ett bageri i Åsele, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Åsele. Nedan följer några allmänna fakta om Åsele som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Area: 337,93 hektar
Befolkning: 1798, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Åsele utöver den här artikeln kan du besöka Åsele.

Vi hittade 2 olika bagerier i Åsele som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Åsele som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Västerbotten.