Bagerier i Nykroppa

Hitta ett bageri i Nykroppa - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Nykroppa. Om du bor i Nykroppa och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Nykroppa

Detta är en lista över alla bagerier i Nykroppa som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Nykroppa som uppfyller dina behov här.

Coop Nära
Kungsv. 8
680 90 NYKROPPA

Fika, cafeer och frallor i Nykroppa

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Nykroppa kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Nykroppa från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Nykroppa

Det finns minst ett bageri i Nykroppa, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Nykroppa. Nedan följer några allmänna fakta om Nykroppa som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Nykroppa är en tätort i Filipstads kommun och kyrkbyn i Kroppa socken. Nykroppa ligger 13 km sydöst om Filipstad. Samhället, som ligger vid riksväg 26 var fram till början av 1970-talet en bruksort, dominerad av Nykroppa Järnverk vilket ingick i Uddeholms-koncernen.

Area: 245,42 hektar
Befolkning: 846, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Nykroppa utöver den här artikeln kan du besöka Nykroppa.

Vi hittade 1 olika bagerier i Nykroppa som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Nykroppa som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Värmland.