Bagerier i Munkfors

Hitta ett bageri i Munkfors - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Munkfors. Om du bor i Munkfors och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Munkfors

Detta är en lista över alla bagerier i Munkfors som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Munkfors som uppfyller dina behov här.

Hembageri Söta Kaka
Munkerudsv. 36
684 32 Munkfors


Café Punkten
Munkerudsv. 13
684 32 Munkfors

Fika, cafeer och frallor i Munkfors

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Munkfors kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Munkfors från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Munkfors

Det finns minst ett bageri i Munkfors, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Munkfors. Nedan följer några allmänna fakta om Munkfors som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Munkfors är en tätort på ömse sidor om Klarälven och vid riksväg 62 cirka 60 km norr om Karlstad, Värmland. Orten är huvudsakligen belägen i Munkfors kommun, dock med en mycket liten del nordost om Stubbängen i Hagfors kommun. Munkfors är centralort och enda tätort i kommunen som bär dess namn.

Area: 731,10 hektar
Befolkning: 3054, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Munkfors utöver den här artikeln kan du besöka Munkfors.

Vi hittade 2 olika bagerier i Munkfors som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Munkfors som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Värmland.