Bagerier i Lysvik

Hitta ett bageri i Lysvik - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Lysvik. Om du bor i Lysvik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Lysvik

Detta är en lista över alla bagerier i Lysvik som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lysvik som uppfyller dina behov här.

Björkaholms Bakarstuga
Ransbysätter 182
686 97 Lysvik

Fika, cafeer och frallor i Lysvik

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Lysvik kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Lysvik från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Lysvik

Det finns minst ett bageri i Lysvik, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Lysvik. Nedan följer några allmänna fakta om Lysvik som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Lysvik är en tätort i Sunne kommun och kyrkbyn i Lysviks socken. Orten ligger på östra sidan av Övre Fryken och passeras av Fryksdalsbanan.

Area: 83 hektar
Befolkning: 341, år 2005

Om du vill veta mer om bagerier i Lysvik utöver den här artikeln kan du besöka Lysvik.

Vi hittade 1 olika bagerier i Lysvik som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lysvik som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Värmland.