Bagerier i Lesjöfors

Hitta ett bageri i Lesjöfors - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Lesjöfors. Om du bor i Lesjöfors och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Lesjöfors

Detta är en lista över alla bagerier i Lesjöfors som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lesjöfors som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum Lesjöfors
Bergslagsg. 70
680 96 Lesjöfors

Fika, cafeer och frallor i Lesjöfors

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Lesjöfors kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Lesjöfors från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Lesjöfors

Det finns minst ett bageri i Lesjöfors, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Lesjöfors. Nedan följer några allmänna fakta om Lesjöfors som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Lesjöfors är en tätort i norra Filipstads kommun. Lesjöfors är den 674:e största tätorten i Sverige och den näst största i Filipstads kommun. Lesjöfors ligger omkring 40 km norr om centralorten Filipstad och utgör en affärs- och administrationsmässig knutpunkt för den norra delen av kommunen.

Area: 245,04 hektar
Befolkning: 1062, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Lesjöfors utöver den här artikeln kan du besöka Lesjöfors.

Vi hittade 1 olika bagerier i Lesjöfors som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lesjöfors som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Värmland.