Nässundets Station - Vedugnsbageri och Värdshus i Kristinehamn, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Nässundets Station - Vedugnsbageri och Värdshus i Kristinehamn. Utbudet hos detta Nässundets Station - Vedugnsbageri och Värdshus i Kristinehamn har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Nässundets Station - Vedugnsbageri och Värdshus i Kristinehamn erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Nässundets Station - Vedugnsbageri och Värdshus i Kristinehamn, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Nässundets Station - Vedugnsbageri och Värdshus adress och telefonnummer i Kristinehamn.

Nässundets Station - Vedugnsbageri och Värdshus
NÄSSUNDETS STATION
681 94 KRISTINEHAMN
0550 - 540 30

Karta till bageri Nässundets Station - Vedugnsbageri och Värdshus i Kristinehamn, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Nässundets Station - Vedugnsbageri och Värdshus i Kristinehamn.

Nässundets Station - Vedugnsbageri och Värdshus - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Kristinehamn

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Nässundets Station - Vedugnsbageri och Värdshus och andra bagerier i Kristinehamn är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Kristinehamn och i hela Värmland. Kristinehamn erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Nässundets Station - Vedugnsbageri och Värdshus i Kristinehamn