Bagerier i Kil

Hitta ett bageri i Kil - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kil. Om du bor i Kil och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kil

Detta är en lista över alla bagerier i Kil som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kil som uppfyller dina behov här.

Järnvägscafét
Stationsplan
665 30 Kil


Coop Extra
Årstidsv. 2
665 35 KIL

Fika, cafeer och frallor i Kil

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kil kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kil från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kil

Det finns minst ett bageri i Kil, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kil. Nedan följer några allmänna fakta om Kil som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Area: 675,20 hektar
Befolkning: 7842, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kil utöver den här artikeln kan du besöka Kil.

Vi hittade 2 olika bagerier i Kil som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kil som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Värmland.