Afroswede Bageri och Konditori-Café/Catering AB i Karlstad, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Afroswede Bageri och Konditori-Café/Catering AB i Karlstad. Utbudet hos detta Afroswede Bageri och Konditori-Café/Catering AB i Karlstad har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Afroswede Bageri och Konditori-Café/Catering AB i Karlstad erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Afroswede Bageri och Konditori-Café/Catering AB i Karlstad, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Afroswede Bageri och Konditori-Café/Catering AB adress och telefonnummer i Karlstad.

Afroswede Bageri och Konditori-Café/Catering AB
Valthornsg. 11
656 34 Karlstad

Karta till bageri Afroswede Bageri och Konditori-Café/Catering AB i Karlstad, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Afroswede Bageri och Konditori-Café/Catering AB i Karlstad.

Afroswede Bageri och Konditori-Café/Catering AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Karlstad

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Afroswede Bageri och Konditori-Café/Catering AB och andra bagerier i Karlstad är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Karlstad och i hela Värmland. Karlstad erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Afroswede Bageri och Konditori-Café/Catering AB i Karlstad