Bagerier i Filipstad

Hitta ett bageri i Filipstad - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Filipstad. Om du bor i Filipstad och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Filipstad

Detta är en lista över alla bagerier i Filipstad som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Filipstad som uppfyller dina behov här.

Barilla Sverige AB
Konsul Lundströms v. 11
682 33 Filipstad


ICA Kvantum
Konsul Lundströms v. 1
682 33 Filipstad


Beatrices konditori & café
Vikg. 2
682 30 FILIPSTAD


Coop Extra
Viktoriag. 1
682 30 FILIPSTAD

Fika, cafeer och frallor i Filipstad

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Filipstad kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Filipstad från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Filipstad

Det finns minst ett bageri i Filipstad, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Filipstad. Nedan följer några allmänna fakta om Filipstad som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Area: 650,78 hektar
Befolkning: 6022, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Filipstad utöver den här artikeln kan du besöka Filipstad.

Vi hittade 4 olika bagerier i Filipstad som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Filipstad som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Värmland.