Bagerier i Tierp

Hitta ett bageri i Tierp - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Tierp. Om du bor i Tierp och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Tierp

Detta är en lista över alla bagerier i Tierp som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Tierp som uppfyller dina behov här.

Konditori Royal
Stationsg. 1
815 38 TIERP

Fika, cafeer och frallor i Tierp

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Tierp kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Tierp från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Tierp

Det finns minst ett bageri i Tierp, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Tierp. Nedan följer några allmänna fakta om Tierp som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Area: 411 hektar
Befolkning: 5587, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Tierp utöver den här artikeln kan du besöka Tierp.

Vi hittade 1 olika bagerier i Tierp som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Tierp som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Uppsala.