Bagerier i Skutskär

Hitta ett bageri i Skutskär - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Skutskär. Om du bor i Skutskär och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Skutskär

Detta är en lista över alla bagerier i Skutskär som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Skutskär som uppfyller dina behov här.

COOP
Centralg. 9
814 30 Skutskär

Fika, cafeer och frallor i Skutskär

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Skutskär kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Skutskär från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Skutskär

Det finns minst ett bageri i Skutskär, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Skutskär. Nedan följer några allmänna fakta om Skutskär som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Area: 735,31 hektar
Befolkning: 6075, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Skutskär utöver den här artikeln kan du besöka Skutskär.

Vi hittade 1 olika bagerier i Skutskär som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Skutskär som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Uppsala.