Bagerier i Östhammar

Hitta ett bageri i Östhammar - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Östhammar. Om du bor i Östhammar och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Östhammar

Detta är en lista över alla bagerier i Östhammar som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Östhammar som uppfyller dina behov här.

Adas Kaffestuga
N. Tullportsg. 6
742 31 ÖSTHAMMAR


Angelicas Mat & Bageri
Drottningg. 3
742 31 ÖSTHAMMAR

Fika, cafeer och frallor i Östhammar

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Östhammar kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Östhammar från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Östhammar

Det finns minst ett bageri i Östhammar, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Östhammar. Nedan följer några allmänna fakta om Östhammar som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Area: 376,42 hektar
Befolkning: 4534, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Östhammar utöver den här artikeln kan du besöka Östhammar.

Vi hittade 2 olika bagerier i Östhammar som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Östhammar som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Uppsala.