Bagerier i Österbybruk

Hitta ett bageri i Österbybruk - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Österbybruk. Om du bor i Österbybruk och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Österbybruk

Detta är en lista över alla bagerier i Österbybruk som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Österbybruk som uppfyller dina behov här.

Österby Hembageri AB
Torget 12
748 32 österbybruk

Fika, cafeer och frallor i Österbybruk

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Österbybruk kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Österbybruk från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Österbybruk

Det finns minst ett bageri i Österbybruk, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Österbybruk. Nedan följer några allmänna fakta om Österbybruk som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Area: 251,19 hektar
Befolkning: 2272, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Österbybruk utöver den här artikeln kan du besöka Österbybruk.

Vi hittade 1 olika bagerier i Österbybruk som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Österbybruk som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Uppsala.