Bagerier i Örsundsbro

Hitta ett bageri i Örsundsbro - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Örsundsbro. Om du bor i Örsundsbro och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Örsundsbro

Detta är en lista över alla bagerier i Örsundsbro som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Örsundsbro som uppfyller dina behov här.

Bergets Gårds Pasta och Bröd AB
Fittja 51
749 62 ÖRSUNDSBRO


Kringlans Bageri


Fika, cafeer och frallor i Örsundsbro

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Örsundsbro kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Örsundsbro från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Örsundsbro

Det finns minst ett bageri i Örsundsbro, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Örsundsbro. Nedan följer några allmänna fakta om Örsundsbro som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Örsundsbro är en tätort i Enköpings kommun i Uppland, vid riksväg 55 cirka 20 km nordost om Enköping. Orten delas av Örsundaån i en sydlig och en nordlig del. I ån går gränsen mellan Gryta och Fröslunda socknar, tillika gränsen mellan gamla Hagunda och Lagunda härader och före detta landskommuner.

Area: 164,68 hektar
Befolkning: 1813, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Örsundsbro utöver den här artikeln kan du besöka Örsundsbro.

Vi hittade 2 olika bagerier i Örsundsbro som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Örsundsbro som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Uppsala.