Bagerier i Knivsta

Hitta ett bageri i Knivsta - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Knivsta. Om du bor i Knivsta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Knivsta

Detta är en lista över alla bagerier i Knivsta som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Knivsta som uppfyller dina behov här.

Knivsta Bageri och Konditori
Apoteksv. 11
741 42 Knivsta

Fika, cafeer och frallor i Knivsta

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Knivsta kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Knivsta från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Knivsta

Det finns minst ett bageri i Knivsta, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Knivsta. Nedan följer några allmänna fakta om Knivsta som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Area: 420,65 hektar
Befolkning: 7081, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Knivsta utöver den här artikeln kan du besöka Knivsta.

Vi hittade 1 olika bagerier i Knivsta som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Knivsta som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Uppsala.