Bagerier i Gimo

Hitta ett bageri i Gimo - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Gimo. Om du bor i Gimo och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Gimo

Detta är en lista över alla bagerier i Gimo som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Gimo som uppfyller dina behov här.

Roslagsbröd AB
Fabriksg. 13
747 42 Gimo

Fika, cafeer och frallor i Gimo

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Gimo kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Gimo från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Gimo

Det finns minst ett bageri i Gimo, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Gimo. Nedan följer några allmänna fakta om Gimo som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Area: 313,25 hektar
Befolkning: 2688, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Gimo utöver den här artikeln kan du besöka Gimo.

Vi hittade 1 olika bagerier i Gimo som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Gimo som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Uppsala.