Bagerier i Bålsta

Hitta ett bageri i Bålsta - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Bålsta. Om du bor i Bålsta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Bålsta

Detta är en lista över alla bagerier i Bålsta som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bålsta som uppfyller dina behov här.

Bålsta BagarN AB
Sköldv. 2
746 50 Bålsta


HB Kvarnens Skafferi
Backa Kvarns v. 8
746 93 BÅLSTA


Oliver Jansson
Spovv. 30
746 33 BÅLSTA

Fika, cafeer och frallor i Bålsta

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Bålsta kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Bålsta från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Bålsta

Det finns minst ett bageri i Bålsta, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Bålsta. Nedan följer några allmänna fakta om Bålsta som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Area: 1 072,57 hektar
Befolkning: 14147, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Bålsta utöver den här artikeln kan du besöka Bålsta.

Vi hittade 3 olika bagerier i Bålsta som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bålsta som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Uppsala.