Bagerier i Alunda

Hitta ett bageri i Alunda - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Alunda. Om du bor i Alunda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Alunda

Detta är en lista över alla bagerier i Alunda som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Alunda som uppfyller dina behov här.

Centrumkonditoriet Alunda
Centrumv. 6
747 31 ALUNDA

Fika, cafeer och frallor i Alunda

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Alunda kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Alunda från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Alunda

Det finns minst ett bageri i Alunda, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Alunda. Nedan följer några allmänna fakta om Alunda som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Area: 228,34 hektar
Befolkning: 2317, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Alunda utöver den här artikeln kan du besöka Alunda.

Vi hittade 1 olika bagerier i Alunda som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Alunda som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Uppsala.