Bagerier i Almunge

Hitta ett bageri i Almunge - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Almunge. Om du bor i Almunge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Almunge

Detta är en lista över alla bagerier i Almunge som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Almunge som uppfyller dina behov här.

Coop Nära
Almunge-lövsta
740 10 ALMUNGE

Fika, cafeer och frallor i Almunge

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Almunge kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Almunge från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Almunge

Det finns minst ett bageri i Almunge, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Almunge. Nedan följer några allmänna fakta om Almunge som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Area: 84,54 hektar
Befolkning: 813, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Almunge utöver den här artikeln kan du besöka Almunge.

Vi hittade 1 olika bagerier i Almunge som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Almunge som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Uppsala.