Bagerier i Vaxholm

Hitta ett bageri i Vaxholm - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vaxholm. Om du bor i Vaxholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vaxholm

Detta är en lista över alla bagerier i Vaxholm som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vaxholm som uppfyller dina behov här.

Waxholmsbagarna
Söderhamnen 6
185 31 VAXHOLM


Elimat i Stockholm AB
Björngårdsgatan 15
185 21 Vaxholm

Fika, cafeer och frallor i Vaxholm

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vaxholm kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vaxholm från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vaxholm

Det finns minst ett bageri i Vaxholm, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vaxholm. Nedan följer några allmänna fakta om Vaxholm som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Area: 163,97 hektar
Befolkning: 4 857, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Vaxholm utöver den här artikeln kan du besöka Vaxholm.

Vi hittade 2 olika bagerier i Vaxholm som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vaxholm som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.