Bagerier i Vällingby

Hitta ett bageri i Vällingby - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vällingby. Om du bor i Vällingby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vällingby

Detta är en lista över alla bagerier i Vällingby som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vällingby som uppfyller dina behov här.

Pallas AB, Konditori
Vällingby Torg 9
162 65 Vällingby


Matital AB
Siktg. 12
162 50 Vällingby


Konditori Pallas AB
Vällingbyplan 3
162 65 Vällingby


Okur & Co AB
Vällingbyplan 3
162 65 Vällingby


Coop Extra Och Butiksbageri
Pajalag. 38
162 65 Vällingby

Fika, cafeer och frallor i Vällingby

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vällingby kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vällingby från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vällingby

Det finns minst ett bageri i Vällingby, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vällingby. Nedan följer några allmänna fakta om Vällingby som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Area:
Befolkning: 71 768, år 2011

Om du vill veta mer om bagerier i Vällingby utöver den här artikeln kan du besöka Vällingby.

Vi hittade 5 olika bagerier i Vällingby som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vällingby som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.