Bagerier i Stockholm

Hitta ett bageri i Stockholm - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Stockholm. Om du bor i Stockholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Stockholm

Detta är en lista över alla bagerier i Stockholm som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Stockholm som uppfyller dina behov här.

Ritorno
Odeng. 78
113 22 STOCKHOLM


Bageriet Bulleboden
Parmmätarg. 7
112 24 Stockholm


Norra Strand Bageriet
Pontonjärg. 21
112 37 Stockholm


Naturbageriet Sattva
St. Nyg. 6
111 27 Stockholm


Bageriet 1935
Rålambsv. 65
112 56 STOCKHOLM


Banérbageriet
Banérg. 29
115 22 STOCKHOLM


Broms
Karlav. 76
114 59 Stockholm

Fika, cafeer och frallor i Stockholm

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Stockholm kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Stockholm från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Stockholm

Det finns minst ett bageri i Stockholm, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Stockholm. Nedan följer några allmänna fakta om Stockholm som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Area: 381,63 km2
Befolkning: 1 372 565, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Stockholm utöver den här artikeln kan du besöka Stockholm.

Vi hittade 7 olika bagerier i Stockholm som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Stockholm som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.