Bagerier i Sköndal

Hitta ett bageri i Sköndal - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Sköndal. Om du bor i Sköndal och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Sköndal

Detta är en lista över alla bagerier i Sköndal som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sköndal som uppfyller dina behov här.

Bonanza Bakery AB
Bengt Bagares Gränd 1
128 66 SKÖNDAL

Fika, cafeer och frallor i Sköndal

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Sköndal kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Sköndal från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Sköndal

Det finns minst ett bageri i Sköndal, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Sköndal. Nedan följer några allmänna fakta om Sköndal som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Area: 307 ha
Befolkning: 7585, år 2012

Om du vill veta mer om bagerier i Sköndal utöver den här artikeln kan du besöka Sköndal.

Vi hittade 1 olika bagerier i Sköndal som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sköndal som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.