Bagerier i Skärholmen

Hitta ett bageri i Skärholmen - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Skärholmen. Om du bor i Skärholmen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Skärholmen

Detta är en lista över alla bagerier i Skärholmen som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Skärholmen som uppfyller dina behov här.

Apanachi Fruits AB
Eksätrav. 473
127 38 SKÄRHOLMEN


Bredängs Konditori & Bageri
Bredängstorget 11
127 34 SKÄRHOLMEN


Elsaborgs Taverna AB
Ängsholmsgränd 11
127 42 Skärholmen


Sätra Konditori & Bageri
Sätra Torg 18
127 38 SKÄRHOLMEN

Fika, cafeer och frallor i Skärholmen

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Skärholmen kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Skärholmen från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Skärholmen

Det finns minst ett bageri i Skärholmen, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Skärholmen. Nedan följer några allmänna fakta om Skärholmen som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Area: 189 hektar
Befolkning: 8488, år 2014

Om du vill veta mer om bagerier i Skärholmen utöver den här artikeln kan du besöka Skärholmen.

Vi hittade 4 olika bagerier i Skärholmen som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Skärholmen som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.