Bagerier i Sigtuna

Hitta ett bageri i Sigtuna - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Sigtuna. Om du bor i Sigtuna och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Sigtuna

Detta är en lista över alla bagerier i Sigtuna som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sigtuna som uppfyller dina behov här.

Tant Bruns Kaffestuga
Laurentii Gränd 3
193 30 SIGTUNA


Bagarboden SG
Stora g. 50
193 30 SIGTUNA


Karneheds Restaurang HB
St. Torget 4 D
193 30 SIGTUNA

Fika, cafeer och frallor i Sigtuna

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Sigtuna kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Sigtuna från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Sigtuna

Det finns minst ett bageri i Sigtuna, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Sigtuna. Nedan följer några allmänna fakta om Sigtuna som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Area: 456,66 hektar
Befolkning: 8444, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Sigtuna utöver den här artikeln kan du besöka Sigtuna.

Vi hittade 3 olika bagerier i Sigtuna som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sigtuna som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.