Bagerier i Ösmo

Hitta ett bageri i Ösmo - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ösmo. Om du bor i Ösmo och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ösmo

Detta är en lista över alla bagerier i Ösmo som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ösmo som uppfyller dina behov här.

ICA Supermarket i Ösmo
Ösmo Centrum 5
148 30 ösmo

Fika, cafeer och frallor i Ösmo

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ösmo kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ösmo från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ösmo

Det finns minst ett bageri i Ösmo, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ösmo. Nedan följer några allmänna fakta om Ösmo som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Area: 219,37 hektar
Befolkning: 3911, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ösmo utöver den här artikeln kan du besöka Ösmo.

Vi hittade 1 olika bagerier i Ösmo som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ösmo som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.