Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept i Norsborg, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept i Norsborg. Utbudet hos detta Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept i Norsborg har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept i Norsborg erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept i Norsborg, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept adress och telefonnummer i Norsborg.

Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept
Mimers v. 2
145 70 NORSBORG
08 - 531 831 00

Karta till bageri Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept i Norsborg, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept i Norsborg.

Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Norsborg

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept och andra bagerier i Norsborg är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Norsborg och i hela Stockholm. Norsborg erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept i Norsborg