Bagerier i Norsborg

Hitta ett bageri i Norsborg - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Norsborg. Om du bor i Norsborg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Norsborg

Detta är en lista över alla bagerier i Norsborg som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Norsborg som uppfyller dina behov här.

Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept
Mimers v. 2
145 70 NORSBORG


Libanesiska Bageriet I Stockholm AB
Gesällv. 6
145 63 NORSBORG


Forno Emilio AB
Mimers v. 2
145 70 NORSBORG


Frans Bagare AB
Kumla Gårdsv. 9
145 63 NORSBORG

Fika, cafeer och frallor i Norsborg

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Norsborg kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Norsborg från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Norsborg

Det finns minst ett bageri i Norsborg, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Norsborg. Nedan följer några allmänna fakta om Norsborg som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Area: 350 hektar
Befolkning: , år

Om du vill veta mer om bagerier i Norsborg utöver den här artikeln kan du besöka Norsborg.

Vi hittade 4 olika bagerier i Norsborg som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Norsborg som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Stockholm.